Call us today – 0624620941

FAQ Owners

Home » FAQ Owners

FAQ Owners

Kan ik mijn woning tijdelijk verhuren?

Woningen bestemd voor sloop of vernieuwbouw* kunnen met een tijdelijke verhuurvergunning worden verhuurd voor een periode van minimaal zes maanden en maximaal twee jaar. Op verzoek van de verhuurder kan deze periode worden verlengd met maximaal één jaar, met dien verstande dat de totale periode van tijdelijke verhuur niet meer dan zeven jaar mag bedragen. Als een woning te koop staat, mag de eigenaar deze tijdelijk verhuren. Daarvoor is een vergunning nodig van de gemeente waarin de woonruimte ligt. Dit is geregeld in de Leegstandwet. U kunt tijdelijke verhuur aanvragen voor een koopwoning of een woonruimte in een voor verkoop bestemde woning, Voor meer informatie, ga naar www.amsterdam.nl en voor de leegstandswet naar http://wetten.overheid.nl

Ik twijfel over verkoop of verhuur van mijn woning. Kunt u mij adviseren?

Wij kunnen u zeker bijstaan in uw keuze. Neem gerust contact met ons op dan kunnen wij uw specifieke situatie analyseren

Kunt u mij adviseren/begeleiden bij de aankoop van een woning, bedrijfspand of kantoor voor de verhuur?

Wij kunnen u zeker adviseren en begeleiden bij de aankoop van een woning. Wij zijn opgeleid als makelaar en hebben dan ook al jarenlang een samenwerkings- verband met een makelaar. Ook de verkoop van uw woning kunnen wij begeleiden.

Zal ik gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Dat ligt er aan of u aan buitenlanders wil verhuren of ook aan Nederlanders. Buitenlanders zullen over het algemeen gemeubileerd willen verhuren. Nederlanders over het algemeen gestoffeerd of geheel kaal.

Kunt u mij adviseren bij het inrichten van mijn woning voor de verhuur?

Ja wij kunnen u adviseren bij het inrichten van uw te verhuren woning. Wij kunnen ook de volledige planning van de inrichting en inrichting voor u organiseren.