Bel ons vandaag ~ 0624620941

Projecten

Home » Eigenaren » Projecten

2015

Renovatie van een appartement aan de Prinsengracht te Amsterdam ten behoeve van verkoop. Architect Rutger van der Meer. Opdrachtgever: particulier.

2013-2015

Aan-huur en begeleiden inrichting bedrijfsruimte aan de Raadhuisstraat. Architect Rob Eckhardt, Opdrachtgever: Centrum voor Mindfulness. Aannemer: diversen

2009-2015

Verbouw van 5 appartementen tot vrije sector woningen en het realiseren van een nieuw appartement met dakterras op de zolderverdieping aan de Nassaukade te Amsterdam. Architecten Rutger van der Meer en het atelier op de begane grond Rob Eckhardt. Opdrachtgever: particulier. Aannemer Kroom Bouwbedrijf.

2009-2010

Herbestemmen van een monumentale villa aan de Kennemerstraatweg te Alkmaar voor Woonstichting van Alckmaer voor Wonen. Architect: Peter Thoes

2001-2002

Herbestemmen Rooms katholiek schoolgebouw “Sint Barbara” aan de Derde Oosterparkstraat te Amsterdam tot zes appartementen. Architectenbureau X.architecture.nl. Opdrachtgevers: Rotonda Real Estate en Dekker Bouwbedrijf. Aannemer: Dekker Bouwbedrijf.

1999-2000

Herbestemmen van een watertrommel van een voormalige waterzuiverings-trommel aan de Tretjakovlaan te Amsterdam tot appartementen. Zonder tussenkomst van de opdrachtgever was deze trommel gesloopt. Een belangrijke voorwaarde richting de architecten was dat er geen loze hoeken in de appartementen mochten komen. Dit is meestal het geval bij ronde gebouwen. De architecten Dick van Gameren en Bjarne Mastenbroek hebben hiervoor uiteindelijk een prachtige oplossing gevonden door binnen de schil van de trommel een rechthoekig gebouw te plaatsen en voor de lichttoetreding grote uitsparingen in de trommelwand te zagen. Opdrachtgever: Rotonda Real Estate. Architecten: Dick van Gameren en Bjarne Mastenbroek. Aannemer: De Nijs en Zonen.