Bel ons vandaag ~ 0624620941

Huurders

Home » Huurders

Wat je eisen en wensen voor je woning of werkplek ook zijn, wij zetten de jarenlang opgebouwde kennis, gecombineerd met een persoonlijke benadering in om je aan passende woonruimte te helpen. Wij zijn op de hoogte van en kennen de huurwetgeving, financieringen, taxatie en waardebepaling, inspectie criteria, puntentelling, meetnormen, milieuvoorwaarden en vele andere aspecten van Vastgoed.

Woningen zoeken

De zoektocht begint wanneer je met ons contact hebt opgenomen over je wensen en voorkeuren, of wanneer je het contactformulier hebt ingevuld. Zodra de zoekopdracht is omschreven staat ons netwerk van collega bureaus en van particuliere en professionele woningbezitters tot je beschikking. Wij stellen een lijst van geschikte woningen voor je op, zodat je kan bekijken welke woningen aan jouw wensen voldoen. Daarna maken we afspraken voor de woningen die je, eventueel met familie en/of vrienden, wil bezichtigen. Bij de keuze van de woning helpen we je de juiste beslissing te nemen.

Heb je een woning gekozen waar je graag wil wonen dan begeleiden we je verder door het hele proces van de (prijs)onderhandeling tot en met de incheck in de woning. Dit zodat jij er zeker van kan zijn dat er een redelijk en verantwoord huurcontract tot stand komt, dat voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

Bij RRE weten we dat elke ‘huizentocht’ anders is. Een succesvol verblijf in Nederland hangt sterk af van je woonsituatie en dus van ons vermogen om jou een zo goed mogelijk onderkomen te bezorgen binnen het door jou aangegeven budget.

Wij geloven in maatwerk, onze lange ervaring en lokale kennis en daardoor zijn wij in staat geschikte woonruimte te vinden en je de positieve ondersteuning te bieden die je nodig hebt en aan de nieuwe situatie te wennen.

Of het voor één persoon is, voor stellen, voor woningdelers, voor een familie, voor een groep werknemers van een bedrijf wij gaan uit van jouw wensen of van de richtlijnen van het bedrijf, binnen het gestelde budget.

Ga naar info voor huurders voor meer informatie.