Bel ons vandaag ~ 0624620941

Vastgoed Beheer

Home » Vastgoed Beheer

‘Van last naar lust”

‘Geen omkijken naar ’

‘Optimalisatie van rendement’

U als verhuurder/eigenaar wil af zijn van de sores. Wij nemen alles van u over en u hoeft zich geen kopzorgen meer te maken. Waar u ook zit, hoe oud u ook bent …wij ontzorgen u. En dat niet alleen wij zijn er van overtuigd dat wij u geld besparen.

Beheer, met net even dat beetje meer…

Wij begrijpen dat uw vastgoed een belangrijke component van uw vermogen vormt. En wij beseffen als geen ander dat dit deel van uw vermogen zorg en aandacht nodig heeft. Attente aandacht, waardoor u langdurig kunt genieten van een behoorlijk rendement. Wij nemen u dan ook graag op operationeel niveau het commercieel-, financieel- en technisch beheer uit handen en voegen hier onze unieke waarde aan toe.

Door onze ervaring met diverse vastgoedprojecten en vastgoed management adviseren wij u ook graag ten aanzien van investeringen en desinvesteringen en helpen wij u beleid op objectniveau te formuleren: is uw vastgoed nog steeds geschikt voor de functie waarvoor het oorspronkelijk is aangekocht, levert het nog voldoende rendement op etc. Kortom, wij denken graag mee over uw investeringen.

Indien u besluit om een grote of kleine aanpassing of verbouwing uit te laten voeren in uw vastgoed, kunnen wij u hierin voorzien van advies en begeleiding bij de uitvoering van deze werkzaamheden. De besprekingen worden bijgewoond, de planning en werkzaamheden worden gevolgd en gecontroleerd en het budget en de werkzaamheden worden opgeleverd. Zie onze inmiddels gerealiseerde projecten.

Wij houden onze kennis en expertise up to date. U zult dan ook ervaren dat beheer zeker waardevol is maar niet kostbaar. Beheer is mensenwerk met een zeer divers scala aan activiteiten: Wij weten dat zaken als het tijdig nakomen van afspraken en het managen van verwachtingen grote invloed heeft op het leveren van de door u waar te nemen kwaliteit.