Bel ons vandaag ~ 0624620941

Verhuren

Home » Eigenaren » Verhuren

U heeft een woning of bedrijfsruimte die u voor een paar maanden of een aantal jaar wilt verhuren. Rotonda Real Estate is specialist in tijdelijke en permanente verhuur, met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren, een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis van huurrecht en regelgeving.

Rotonda Real Estate

  • Zorgt voor het onder de aandacht brengen van uw woning bij kandidaten, zowel op onze eigen website, als op partnersites als Pararius en op Funda, waarop alleen makelaars woningen adverteren en via ons collega-netwerk
  • Zorgt voor het vinden en selecteren van potentiële huurders. We leggen de kandidaat altijd aan u voor, zodat u kunt beslissen of de voorgestelde kandidaat de woonruimte ook mag gaan huren.
  • Zorgt voor de bezichtigingen van de woning met de potentiële kandidaat.
  • Zorgt voor een gedegen huurcontract, inspectie van uw woning, een inspectierapport en ondertekening van de inventarislijst , foto’s.

Wat kost het?

Het adviesgesprek is vrijblijvend. Wanneer wij een nieuwe huurder hebben gevonden, betaalt u éénmalig 4 % van de jaarhuur en elk volgend huurjaar dat huurder huurt 2% van de jaarhuur. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden. Of meldt uw te verhuren woning alvast aan, en wij nemen dan contact met u op.

Behalve de ‘losse’ verhuur kunnen wij u naar wens ondersteunen met het technisch (onderhoud en reparaties) en financieel beheer (innen, controleren en doorstorten van de huur en onderhoud van het object), met het herontwikkelen van bestaande objecten en met beleggen en ontwikkelen van nieuwe panden voor de verhuur of andere doeleinden.

Meer over beheer via Rotonda Real Estate