Bel ons vandaag ~ 0624620941

Eigenaren

Home » Eigenaren

Verhuren

U heeft een woning, woningen of bedrijfsruimte die u voor een paar maanden of een aantal jaar wilt verhuren. Rotonda Real Estate is specialist in tijdelijke en permanente verhuur, met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren, een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis van huurrecht en regelgeving.

Rotonda Real Estate

• Biedt u een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden en voorwaarden van de verhuur en advies over de huurprijs.

• Zorgt voor het onder de aandacht brengen van uw woning bij kandidaten, zowel op onze eigen website, als op partnersites als Pararius en op Funda, waarop alleen makelaars woningen adverteren en via ons collega-netwerk.

• Zorgt voor het vinden en selecteren van potentiële huurders. We leggen de kandidaat altijd aan u voor, zodat u kunt beslissen of de voorgestelde kandidaat de woonruimte ook mag gaan huren.

• Zorgt voor bezichtigingen van de woning/de bedrijfsruimte met potentiële kandidaten.

• Zorgt voor een gedegen huurcontract, inspectie van uw woning, een inspectierapport en ondertekening van de inventarislijst, foto’s.

Wat kost het?

Het adviesgesprek is vrijblijvend. Wanneer wij een nieuwe huurder hebben gevonden, betaalt u éénmalig 4 % van de jaarhuur en elk volgend huurjaar dat huurder huurt 2% van de jaarhuur. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden. Of meldt uw te verhuren ruimte alvast aan, en wij nemen dan contact met u op.

Behalve de ‘losse’ verhuur kunnen wij u naar wens ondersteunen met het technisch (onderhoud en reparaties) en financieel beheer (innen, controleren en doorstorten van de huur en onderhoud van het object), met het herontwikkelen van bestaande objecten en met beleggen en ontwikkelen van nieuwe panden voor de verhuur of andere doeleinden.

Meer over beheer van uw vastgoed via Rotonda Real Estate