Bel ons vandaag ~ 0624620941

Over ons

Home » Over ons

Wat we doen

In de basis verhuren wij huurwoningen voor eigenaren. De meeste van deze woningen zijn geschikt voor buitenlandse medewerkers van bedrijven (expats). Maar we doen meer. We verhuren ook woningen in de sociale sector, we beheren vastgoed (Rotonda Vastgoed Beheer) en we managen bouwprojecten (Rotonda Vastgoed management). Dit doen we voor grote en kleine eigenaren die vastgoed bezitten. En ook kopen en verkopen we vastgoed. Kortom we hebben een brede kennis en beheersen meerder facetten van het vastgoed.

Primair zorgen wij voor het aanbieden van goede kwaliteits-woningen. Dit vinden wij belangrijk. Het woonplezier voor huurders staat voorop. Daarnaast vinden wij een  goede relatie met woningzoekenden, huurders en eigenaren belangrijk. Zo ontstaat een klimaat waar huurder een verhuurder zo min mogelijk de lasten en zo veel mogelijk de lusten van het wonen ondervinden.

RRE is een gekwalificeerd en een door de gemeente gecertificeerd vastgoed kantoor. Onze portfolio bestaat uit een ruim assortiment van woningen in Amsterdam en omgeving.

Wij zorgen goed voor het vastgoed dat bij ons in beheer is gegeven. Dat betekent dat we het goed onderhouden en waar nodig renoveren. Om deze reden hebben wij Rotonda Vastgoed Management opgericht van waaruit we regelmatig bouwprojecten aansturen van concept tot en met oplevering.

Waar we voor staan

Het aanbieden en zoeken van huisvesting van goede kwaliteit in Amsterdam en omgeving. Dit doen wij gewoon goed. Nu en in de toekomst.

Onze ambities zijn:

  • Zorgen voor prettig en comfortabel woongenot
  • Uitstekende kwaliteit van woningen
  • We houden je wensen goed in de gaten, maar in het kader van wederkerigheid verwachten we dat jij je ook aan afspraken houdt
  • We streven naar financiële continuiteit
  • Wij zijn betrokken bij huurders en eigenaren

Onze klanten     Ons aanbod     Vastgoed Beheer’